Gratis fragt over 349 DKK   |   Levering 1-3 hverdage - Forlænget returret til 14. januar

Om Amonné

Amonné er et århusiansk smykkebrand, stiftet i 2022 af Amanda Dyrvig og Tommy Pederrsen. Hos Amonné byder vi dig velkommen ind i et smykkeunivers, der tilbyder guldsmykker og perlekæder til den selvstændige kvinde, som gerne vil udtrykke sig gennem mode og stilfulde accessories. For os er det vigtig at alle kan fuldende deres look med smykker til fornuftige priser. Vores smykker er fremstillet af materialer som Stainless steel (Stål), Messing, Ferskvandsperler og Rhinsten (Kunstig diamant lavet af sten krystal, glas eller akryl). Alle vores smykker er forgyldte og dermed sælger vi kun guldsmykker i vores sortiment. Ved at smykkerne er fremstillet i disse materialer, er alle vandfaste og du kan dermed benytte smykkerne i vand, uden de mister sin gyldne farve.
Om Amonné

Amonné er et århusiansk smykkebrand, stiftet i 2022 af Amanda Dyrvig og Tommy Pederrsen. Hos Amonné byder vi dig velkommen ind i et smykkeunivers, der tilbyder guldsmykker og perlekæder til den selvstændige kvinde, som gerne vil udtrykke sig gennem mode og stilfulde accessories. For os er det vigtig at alle kan fuldende deres look med smykker til fornuftige priser.

Vores smykker er fremstillet af materialer som Stainless steel (Stål), Messing, Ferskvandsperler og Rhinsten (Kunstig diamant lavet af sten krystal, glas eller akryl). Alle vores smykker er forgyldte og dermed sælger vi kun guldsmykker i vores sortiment. Ved at smykkerne er fremstillet i disse materialer, er alle vandfaste og du kan dermed benytte smykkerne i vand, uden de mister sin gyldne farve.

8000 Århus

Denmark

8000 Århus

Denmark

Stifterne bag

Amanda Dyrvig

Grafisk designer og fotograf.

Tommy Pedersen

Økonomistyring og administration
Luk
Luk
Sign in
Luk
Indkøbskurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.